Welkom op de website van de Jong's Expeditie, De Jong's Expeditie is een transportbedrijf dat gevestigd is in Bleiswijk. Het bedrijf is ontstaan in 1929, toentertijd een van de eerste bedrijven gespecialiseerd in het vervoeren van agrarische producten zoals graan, tarwe, sla en suikerbieten. Zowel los gestort (foto) als verpakt. In een later stadium zijn onze werkzaamheden, mede door de opkomst van de glastuinbouw, verschoven naar het transporteren van producten van kwekers naar diverse veilingen zoals Gouda, Rotterdam en Pijnacker.

Toen deze veilingen een coöperatie werden is deze vorm van transport onze specialiteit geworden. Tevens werden er diensten verleend voor vaste opdrachtgevers zoals containervervoer en ferrytrailers.

Door aanpassingen zoals koelers en/of kachels op de carrosserie kunnen wij klanten zoals Hollandplant en Luiten kwekerijen optimaal voorzien van verwarmde transporten van planten en voor geconditioneerd transport kunnen wij diverse exporteurs van dienst zijn.

Ons transport varieert enorm van telers naar de groenteveilingen in Barendrecht, Bleiswijk en naar het Westland en tevens zijn wij actief op de bloemen- en plantenveilingen zoals Flora te Rijnsburg, Flora Holland te Aalsmeer, Bleiswijk en Naaldwijk.

De Jong's Expeditie heeft zich in de loop der jaren weten te onderscheiden door als een betrouwbare en flexibele partner die service als uitgangspunt hanteert en die werkt met een enthousiast en vakbekwaam team van medewerkers dat dagelijks in de weer is om de producten van de klant op tijd en op de juiste plaats af te leveren. En in de goede kwaliteit alsmede kostenbewust werken.

 
©copyright De Jong's Expeditie, Bleiswijk